فیلتر بر اساس دسته بندی
خواص شیر بادام برای سلامت بدن
خواص شیر بادام برای سلامت بدن
شیر بادام نوعی شیر گیاهی است که هرکسی به راحتی قادر به تولید آن است. بادام را در آب خیس کرده و سپس با آب بیشتری در مخلوط کن قرار می دهیم. مایع را با یک پنیر یا چیزی شبیه آن آغشته کنید که حالت شیر باقی بماند. این شیر حاوی صفر درصد کلسترول و لاکتوز است که به افراد عدم تحمل لاکتوز اجازه می دهد بدون مشکل آن را مصرف کنند. نکته ای که بادام را ارزشمند می کند این است که رشد آنها تا چه حد سخت است. به طور متوسط، یک بادام معمولی تا زمانی که کامل رشد کند، ۱٫۱ گالن آب مصرف می کند. در نتیجه، شیر بادام به اندازه شیر معمولی عادی نیست.
مواد مغذی شیر بادام
تنها با داشتن ۳۹ کالری انرژی در هر فنجان (۲۴۰ میلی لیتر)، شیر بادام در مقایسه با شیر گاو و سایر نوشیدنی های گیاهی بسیار کم کالری است. همچنین حاوی مواد مغذی مختلفی است.
یک فنجان (۲۴۰ میلی لیتر) شیر بادام حاوی:
• کالری:۳۹
• چربی:۳ گرم
• پروتئین:۱ گرم
• کربوهیدرات:۳٫۵ گرم
• فیبر:۰٫۵ گرم
• کلسیم:۲۴٪ از نیاز روزانه
• پتاسیم:۴٪ از نیاز روزانه
• ویتامین D:18٪ از نیاز روزانه
• ویتامین E:110٪ از نیاز روزانه
طبع شیر بادام
طبیعت شیر بادام گرم و تر است.
سالم نگه داشتن قلب
کلسترول یا چربی اشباع در شیر بادام وجود ندارد. همچنین از نظر سدیم کم و چربی های سالم (مانند اسیدهای چرب امگا که معمولاً در ماهی وجود دارد) غنی است، که به جلوگیری از فشار خون بالا و بیماری های قلبی کمک می کند.
قوی شدن استخوان ها
اگرچه به اندازه شیر گاو کلسیم ندارد، شیر بادام حدود ۳۰ درصد از مقدار توصیه شده روزانه و همچنین ۲۵ درصد از ویتامین D توصیه شده را کاهش می دهد و خطر ابتلا به آرتریت و پوکی استخوان را کاهش داده و عملکرد سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. به علاوه، این دو ماده مغذی با هم کار می کنند تا داشتن استخوان های سالم و تشکیل دندان ها را فراهم کنند.
درخشان نگه داشتن پوست
شیر بادام حاوی ۵۰ درصد از مقدار مورد نیاز روزانه ویتامین E است که حاوی خاصیت آنتی اکسیدانی برای سلامتی پوست است، مانند محافظت از آن در برابر آفتاب به سختی قند خون شما را تحت تأثیر قرار می دهد. شیر بادام (بدون مواد افزودنی) دارای کربوهیدرات کم است، به این معنی که میزان قند خون را به میزان قابل توجهی افزایش نمی دهد و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد. به دلیل ضعف گلیسمی پایین شیر بادام، بدن شما از کربوهیدرات ها به عنوان انرژی استفاده می کند، بنابراین قندها به عنوان چربی ذخیره نمی شوند که خواص شیر بادام محسوب می شود.
بهبود بینایی
هر قسمت از بدن انسان از ویتامین خاصی بهره می برد و همین مورد برای چشم ها نیز صدق می کند. چشم انسان یکی از مناطق حساس بدن است. به همین ترتیب، تقریباً از هر چیزی می تواند آسیب ببیند. چراغ های روشن، هر صفحه تابنده، نور خورشید، گرد و غبار و باد می توانند باعث اختلالات مختلف چشم شوند. ویتامین A را برای بهبود تمرکز چشم ها و سلامتی آنها استفاده می کنیم. شیر بادام حاوی مقادیر خوبی از این ویتامین است و بعضی اوقات با قدرت بینایی در ارتباط است.
تقویت ایمنی بدن
شیر بادام غنی شده از ویتامین های A ،D و E، می تواند ایمنی شما را تقویت کند. برخی از اشکال شیر بادام همچنین سرشار از ویتامین های آهن اضافه شده و B هستند که باعث تقویت سلامت ایمنی بدن می شوند.
کمک به خواب آرام
کلسیم موجود در شیر بادام به مغز کمک می کند تا ملاتونین یعنی هورمون خواب را تولید کند. شیر بادام گرم حتی بهتر عمل می کند، این شیر به شما کمک می کند تا آرام شوید و به آرامی به یک خواب آرام فرو بروید.
برای تهیه شیر بادام خانگی:
۲۰۰ گرم مغز بادام را مدت ۸ تا ۱۲ ساعت در یک ظرف آب خیس کنید. سپس پوسته های قهوه ای رنگ روی مغز بادام ها را جدا کنید و مغز بادام ها را در مخلوط کن بریزید و ۴ فنجان آب به آن ها بیافزایید پس از چند دقیقه ، ترکیب آب و مغز بادام ها را مخلوط نمایید. سپس مخلوط به دست آمده را صاف کنید. خمیر بادام باقی مانده را می توانید خشک و آسیاب کرده و به عنوان آرد بادام استفاده کنید. شیر بادام را در یک ظرف شیشه ای تمیز دردار بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مشاهده متخصصان تغذیه در سامانه نوبت دهی اینترنتی شفاداک