فیلتر بر اساس دسته بندی
۵ دلیل برای اینکه چای سبز بنوشیم!
دلیل اینکه پزشکان معمولاّ نوشیدن چای سبز را نسبت به چای سیاه و قهوه بیشتر توصیه میکنند، فواید منحصر بفرد آن است که در این مطلب به ۵ مورد از آن ها می پردازیم.
1- سرشار از آنتیاکسیدان است.
آنتیاکسیدانها موادی هستند که میزان تشکیل رادیکالهای آزاد را در بدن کاهش داده و آسیبهایی را که این رادیکالهای آزاد ایجاد کردهاند را خنثی میکنند. به این معنی که، رادیکالهای آزاد باعث ایجاد آسیبهای سلولی میشوند که میتوانند به بافتها صدمه زده و منجر به پیری زودرس پوست و بیماریهای مختلفی از جمله سرطان، بیماری قلبی و عروقی، کلسترول بالا، مشکلات بینایی و سایر بیماری ها شوند که آنتیاکسیدانها مسئول کنترل این رادیکالهای آزاد هستند. این چای علاوه بر کاتچین، دارای پلیفنل و فلاونوئیدهایی است که آنتیاکسیدانهایی قوی هستند. علاوه بر آن، به هنگام دم کردن این چای، بیشتر مواد مغذی موجود در برگ آن، به این نوشیدنی منتقل میشوند.
۲- با حساسیتها مبارزه می کند.
چای سبز به دلیل دارا بودن مواد مغذی مختلف، به عنوان یک داروی ضد حساسیت موثر شناخته میشود. به همین دلیل در فصلهایی که دچار حساسیت می شوید، چای سبز بنوشید.
۳- سوخت وساز را افزایش می دهد.
نوشیدن چای سبز به این دلیل که سوختوساز بدن را افزایش میدهد، به کسانی که تصمیم به کاهش وزن دارند کمک می کند. این خاصیت چای سبز ناشی ازوجود ماده ای به نام پلی فنل در آن است.
۴- در افزایش هوش موثر است.
چای سبز حاوی کافئین است. کافئین محرکی است که به شکلی قابل توجهی میزان تمرکز، دقت، خلقوخو، هوشیاری، سرعت عکسالعمل، حافظه و به طور کلی، کارکرد مغز را بهبود می بخشد. به همین دلیل است که بعد از مصرف آن احساس افزایش انرژی می کنیم. کافئین موجود در این چای برخلاف قهوه، تاثیرات منفی عصبی ندارد. توصیه می شود چای سبز را به طور کامل جایگزین قهوه کنید.
۵- از دیابت نوع دو پیشگیری می کند.
با نوشیدن چای سبز از ابتلا به دیابت نوع دو جلوگیری کرده وآن را کنترل کنید. طبق تحقیقات و پژوهش های صورت گرفته کسانی که چای سبز مینوشند ۴۲ درصد کمتر در معرض بیماری دیابت نوع دو قرار می گیرند.
منابع:
– سایت تحلیلی خبری عصر ایران https://www.asriran.com