بیمارستان امیرالمومنین مراغه

 تلفن: ۰۴۱۳۷۲۴۱۵۹۲

 آذربایجان شرقی، مراغه، سه راهی هاشم آباد، انتهای جاده نوا، بیمارستان امیرالمومنین

موقعیت روی نقشه

درباره مرکز

مراغه شهری است در استان آذربایجان شرقی که در کنار رودخانه صوفی چای و در دامنه جنوبی کوه سهند گسترده شده است و با دارا بودن ۲۶۸۴۵۱ نفر جمعیت در سال ۱۳۹۴، دومین شهر بزرگ و پرجمعیت استان پس از تبریز به شمار می‌رود.

شبکه بهداشت و درمان شهرستان مراغه همواره مسئولیتی مضاعف و نقشی مؤثر در حفظ و ارتقای سطح سلامت جمعیت تحت پوشش داشته است. به همین علت پس از پایان جنگ تحمیلی دولت جمهوری اسلامی به کمک مسئولین محلی، جهت بالا بردن استعداد درمانی شهرستان در سال ۱۳۶۹ اقدام به مطالعه و ساخت بیمارستانی با ۹۶ تخت مصوب در جوار روستای نوا واقع در ۲ کیلومتری شهرستان مراغه به نام بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین علی (ع) نمود. با توجه  به شروع پروژه از سال ۱۳۷۱ و اتمام  آن در سال ۱۳۷۸ و تغییر و تحول  در سطح  دانشگاه، در تیرماه سال ۱۳۸۰  این مرکز توسط رئیس مجلس شورای اسلامی وقت و با حضور مقامات محلی رسماً افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت. در بدو افتتاح این مرکز با ارائه خدمات بخش‌های داخلی فعالیت خود را آغاز نمود و در آبان ماه همان سال بخش‌های جراحی از بیمارستان شهید بهشتی  به این بیمارستان انتقال‌یافته و این واحد  درمانی با دو بخش داخلی و دو بخش جراحی و ICU شروع  به فعالیت نمود. با توجه به شروع عملیات بهسازی بیمارستان بوعلی سینا و لزوم راه‌اندازی بخش‌های ویژه به‌منظور جلوگیری از ارجاع بیماران و تحمیل هزینه‌های مالی و روانی به آنان، در سال ۱۳۸۸ بخش CCU و POST CCU نیز به واحدهای این بیمارستان اضافه شد و این مرکز با ظرفیت ۱۲۶ تخت به یکی از قطب‌های  درمانی جنوب  استان  تبدیل‌شده است.

بعد از ارتقای شبکه بهداشت و درمان شهرستان مراغه به دانشکده علوم پزشکی در سال ۱۳۹۲ و در راستای طرح تحول نظام سلامت این مرکز نیز همچون سایر مراکز ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در کشور اقدام به اجرای ضوابط ابلاغ‌شده از سوی وزارت خانه متبوع نمودند. بهسازی بخش ICU که عملیات آن در سال ۱۳۹۴ به پایان رسید و همچنین اصلاح ساختار فیزیکی و تجهیزات بخش‌های بستری موجب افزایش رضایت و ارائه خدمات مطلوب‌تر به بیماران و مراجعه‌کنندگان محترم گردید.

با توجه به نتایج مطالعات و نیازسنجی‌های صورت گرفته و لزوم ارتقای سطح خدمات اورژانس و همچنین نیاز مبرم منطقه به مرکز ارائه خدمات شیمی‌درمانی، در سال ۱۳۹۴ عملیات احداث دو پروژه اورژانس جدید بیمارستان امیرالمونین‌علی (ع) و مرکز شیمی‌درمانی آغازشده است و امید آن می‌رود که با راه‌اندازی مراکز مذکور گامی مثبت و مؤثر در ارائه خدمات به مردم عزیز منطقه برداشته شود.

 

پزشکان

{{$select.selected.sp_name}}

    پزشکی با این تخصص یافت نشد.

    خدمات

    {{$select.selected.service_caption}}

    {{$select.selected.doc_family}}
    {{$select.selected.sp_name}}

    {{row.type_caption}} {{row.node.node_title}}

    خدمات:

    رزرو نوبت


    لیست نظرات

    لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای بیمارستان امیرالمومنین بنویسید.

    برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
    صفحه 13 از 16 (مجموع: 151 نظر)
    میرکبیر | دکتر نقی رضاییان فیاض - داخلی | 1398/06/12

    عالی

    captcha
    = reload
    معرفت | دکتر جمشید اسدی - قلب و عروق | 1398/05/30

    با سلام از زحمات استاد گرامی تشکر ویژه و سپاسگذاری دارم انشا اله در تمام مراحل زنگی سر بلند و پیروز باشن.و از اخلاق و بردباری هم که دارن تشکر و قدردانی میکنم .

    captcha
    = reload
    فریده | دکتر جمشید اسدی - قلب و عروق | 1398/05/14

    درکنار تخصص ، تعهد وخضوع برای یک پزشک بسیار برازنده هست

    captcha
    = reload
    زهرا | دکتر نقی رضاییان فیاض - داخلی | 1398/02/09

    تشخیص دقیق و درمان فوق العاده ای دارن

    captcha
    = reload
    فاطمه | دکتر جمشید اسدی - قلب و عروق | 1397/11/27

    تنت به ناز طبیبان نیاز مباد....

    captcha
    = reload
    پروین | دکتر حمداله حسین زاده - قلب و عروق | 1397/11/03

    عالی

    captcha
    = reload
    لادن | دکتر جمشید اسدی - قلب و عروق | 1397/11/03

    با سلام خدمت دکتر اسدی.بابت تشخیص باز ماندن رگ قلبم بی نهایت سپاسگزارم .بعد از تشخیص در تهران آنژیوگرافی شدم الان بهترم فقط هر از گاهی میگیره و ضربان قلبم یکم زیاد یا کم میزنه علتش چیه آقای دکتر؟

    captcha
    = reload
    سارا | دکتر حمداله حسین زاده - قلب و عروق | 1397/10/27

    تشخیص درست و سریع و با اخلاق

    captcha
    = reload
    محمدعلی | دکتر نغمه احدی - بیماری‌های عفونی و گرمسیری | 1397/10/24

    بادرود فراوان .از اینکه در طول سه ماهه گذشته ودر روند درمان اینجانب احساس مسئولیت وتجویز بجا نموده اید،کمال تشکروقدردانی را دارم.امیدوارم همیشه سلامت باشید.

    captcha
    = reload
    سعید | دکتر نقی رضاییان فیاض - داخلی | 1397/09/07

    بسیار بسیار عالی،واقعا خیلی دقیق هستند و با دقت و حوصله معاینه می‌کنند

    captcha
    = reload
    فاطمه | دکتر نقی رضاییان فیاض - داخلی | 1399/04/22

    خیلی دکتر مهربان و دوست داشتنی وخیلی دقیق و کار بلد

    captcha
    = reload