نوبت‌دهی در این مرکز درمانی، 7 روز قبل از سررسید نوبت در ساعت ۰۰:۰۰ بامداد فعال است.

قوانین:

  • زمان درج شده به صورت تقریبی بوده و ساعت حضور بیمار در پذیرش می‌باشد.
  • امکان لغو نوبت در این مرکز درمانی وجود ندارد. از انتخاب نوبت و زمان مورد نظر اطمینان حاصل بفرمایید.
  • در صورت عدم حضور پزشک امکان تغییر زمان حضور وجود دارد. در صورت تغییر زمان به شماره همراه ثبت شده در سامانه پیامک ارسال خواهد شد.
  • مراجعین محترم دارای پوشش بیمه ای سایر اقشار نظام ارجاع 1 (کمیته امداد) با توجه به بخشنامه سازمان بیمه سلامت، کلیه بیمه شدگان صندوق سلامت همگانی و سایر اقشار نظام ارجاع 1 (کمیته امداد) الزامیست قبل از اخذ نوبت از مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی به پزشک خانواده خود مراجعه نمایند و پس از اخذ کد رهگیری از پزشک خانواده نسبت به رزرو نوبت از سامانه نوبت دهی اقدام نمایند. جهت دریافت اطلاعات پزشک خانواده از کد دستوری #1666 * استفاده نمایید.

 

تاریخچه:

کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی مرکزی البرز در ۲۳ اردیبهشت  ماه سال ۱۳۹۱ همزمان با ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) با مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه در یک طبقه‌ با مساحت تقریبی ۳۲۳ متر مربع در چهار راه طالقانی کرج با تعداد هفت پزشک متخصص و فوق تخصص و در ۷ تخصص جراحی عمومی، داخلی، نفرولوژی، اورولوژی، قلب و عروق، اعصاب و روان، خون و در یک شیفت عصر شروع بکار نمود که در پایان سال به ۱۴ پزشک در ۱۲ تخصص ارتقاء یافت. در سال ۱۳۹۲ کلینیک ویژه که با ۱۴ پزشک شروع بکار نموده بود در پایان سال به ۱۹ پزشک و ۱۶ تخصص افزایش نشان یافت.

در اوایل سال ۱۳۹۴ همزمان با طرح تحول نظام سلامت و توجه به برنامه و طرح توسعه کلینیک های ویژه، با تصمیم مسئولین محترم دانشگاه محل کلینیک تغییر و به یک ساختمان شش طبقه ۹ واحدی و یک زیرزمین با زیر بنای تقریبی ۱۴۰ متر مربع واقع در حد فاصل چهار راه طالقانی و هفت تیر کرج انتقال یافت. با توجه به تغییر مدیریت کلینیک و ابلاغ اجراء برنامه وطرح توسعه فعالیت کلینیک و حمایت و پشتیبانی مسئولین محترم دانشگاه تحول اساسی در برنامه‌ها و ساختار کلینیک ویژه ایجاد شد. این تحول در قالب برنامه کوتاه مدت و با توجه به اهداف ایجاد و توسعه فعالیت کلینیک‌های ویژه صورت گرفت. بطوریکه در پایان شش ماه اول سال ۱۳۹۴ افزایش قابل توجهی در تعداد پزشکان، تعداد تخصص‌ها (۶۷ پزشک و۳۰ تخصص)، زیرساخت‌های مورد نیاز برای دست یابی به اهداف طرح توسعه، تعداد مراجعین، تعداد ویزیت پزشکان، میزان درآمد کلینیک ایجاد شد.

 

 

 

 

 

 

 

{{$select.selected.service_caption}}

{{$select.selected.sp_name}}

{{$select.selected.doc_family}}
{{$select.selected.sp_name}}

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای کلینیک ویژه مرکزی البرز بنویسید.

برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
صفحه 121 از 194 (مجموع: 1939 نظر)
ثریا | دکتر جواد زبرجدی - جراحی عمومی | 1402/08/02

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر جواد زبرجدی، خدا رو شاهد میگیریم که دکتر زبرجدی بهترین جراح هستن، بنده شخصی پر استرس هستم ولی آقای زبرجدی با روی خوش و مهربانی و آرامش خاطر، بنده رو عمل اسلیو معده کردن و خدا رو شکر خیلی از عملم راضی هستم، خدا عمر با عزت‌ بهشون ببخشه.

captcha
= reload
رقیه | دکتر ندا خبیری - بیماری‌های عفونی و گرمسیری | 1402/07/30

سلام، آیا کسی میدونه خانم دکتر عفونت قارچی زنان رو هم درمان میکنه یا نه؟

captcha
= reload
مرتضی | دکتر محمد شیبانی - ارتوپدی | 1402/07/30

واقعا دکتر خوبی هستن، ولی من الان سه ماهی هستش که منتظر یک پلاتین کتف دست چپمم، هنوز که هنوزه میگن موجود نیست. من هم واقعا نمیدانم چیکار کنم. آقای دکتر جایی دیگه عمل نمیکنید من بیام؟

captcha
= reload
نسرین | دکتر سمیرا عبدالهی - زنان و زایمان | 1402/07/29

هوالشافی. با سلام، بهترین دکتر زنانی که در عمرم دیدم♥️

captcha
= reload
محمد | دکتر محمدسجاد میرحسینی - ارتوپدی | 1402/07/27

سلام، همسر و پسر بنده رو عمل کردند. بی نهایت انسان با اخلاق و قابل احترام و در کارشون متخصص و با دقت هستند. خدا حفظشون کنه

captcha
= reload
علیرضا | دکتر دلیر یزدانی - قلب و عروق | 1402/07/25

سلام، دکتر یزدانی بسیارعالی و محترم، مردم دار، خوش اخلاق و پیگیر

captcha
= reload
مجتبی | دکتر محمدسجاد میرحسینی - ارتوپدی | 1402/07/24

من پیش آقای میر حسینی عمل جراحی ترمیمی ناخن انجام دادم، ورق افتاده بود دستم و دو تا از ناخن هام از ریشه کامل بلند شده بود، گوشتش هم پاره شده بود. دکتر خیلی خوبیه، من دو بار رفتم کلینیک بیمارستان معدنی کرج، گفتن نوبت ها پر شده، اومدم خونه ولی بار دوم آدرس مطبش رو گرفتم و رفتم مطبش تو چهارراه طالقانی، ساختمان سبز طبقه زیرزمین، روزهای زوج ۳ به بعد میان مطب. دکتر خیلی خوبیه، ولی تو کلینیک سر نوبت خیلی اذیت کردن

captcha
= reload
مریم | دکتر سمیرا عبدالهی - زنان و زایمان | 1402/07/22

سلام، من هفته پیش جراحی زیبایی داشتم، خانم دکتر خیلی دقیق و دلسوزانه عملم رو انجام دادم و کلی انرژی مثبت بهم دادند. در کل خیلی حرفه ای و ماه هستند. خانم عبدالهی عزیز دوستتون دارم♥️ از همینجا بهتون خدا قوت میگم و آرزوی سلامتی براتون دارم❤️❤️

captcha
= reload
محبوبه | دکتر علیرضا شیرزادی - جراحی عمومی | 1402/07/21

سلام، دکتر فوق العاده ای هستن، چه در تشخیص و چه اخلاقی، واقعا از خدا براشون سلامتی آرزو میکنم، ایشون به جرات بهترین هستن

captcha
= reload
سیده مهدیه | دکتر مجتبی مرادی - جراحی عمومی | 1402/07/18

عمل تیروئید بدخیم انجام میدن؟

captcha
= reload