کلینیک ویژه مرکزی البرز کرج

 تاریخ تاسیس: ۱۳۹۰

 تلفن: ۰۲۶۳۴۹۴۷۰۲۷

 البرز، کرج، ميدان توحيد، خيابان مهديه، جنب مهديه کرج، طبقه دوم

موقعیت روی نقشه

درباره مرکز

نوبت‌دهی در این مرکز درمانی، 7 روز قبل از سررسید نوبت در ساعت ۰۰:۰۰ بامداد فعال است.

قوانین:

  • زمان درج شده به صورت تقریبی بوده و ساعت حضور بیمار در پذیرش می‌باشد.
  • امکان لغو نوبت در این مرکز درمانی وجود ندارد. از انتخاب نوبت و زمان مورد نظر اطمینان حاصل بفرمایید.
  • در صورت عدم حضور پزشک امکان تغییر زمان حضور وجود دارد. در صورت تغییر زمان به شماره همراه ثبت شده در سامانه پیامک ارسال خواهد شد.
  • مراجعین محترم دارای پوشش بیمه ای سایر اقشار نظام ارجاع 1 (کمیته امداد) با توجه به بخشنامه سازمان بیمه سلامت، کلیه بیمه شدگان صندوق سلامت همگانی و سایر اقشار نظام ارجاع 1 (کمیته امداد) الزامیست قبل از اخذ نوبت از مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی به پزشک خانواده خود مراجعه نمایند و پس از اخذ کد رهگیری از پزشک خانواده نسبت به رزرو نوبت از سامانه نوبت دهی اقدام نمایند. جهت دریافت اطلاعات پزشک خانواده از کد دستوری #1666 * استفاده نمایید.

 

تاریخچه:

کلینیک ویژه تخصصی و فوق تخصصی مرکزی البرز در ۲۳ اردیبهشت  ماه سال ۱۳۹۱ همزمان با ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) با مصوبه هیئت رئیسه دانشگاه در یک طبقه‌ با مساحت تقریبی ۳۲۳ متر مربع در چهار راه طالقانی کرج با تعداد هفت پزشک متخصص و فوق تخصص و در ۷ تخصص جراحی عمومی، داخلی، نفرولوژی، اورولوژی، قلب و عروق، اعصاب و روان، خون و در یک شیفت عصر شروع بکار نمود که در پایان سال به ۱۴ پزشک در ۱۲ تخصص ارتقاء یافت. در سال ۱۳۹۲ کلینیک ویژه که با ۱۴ پزشک شروع بکار نموده بود در پایان سال به ۱۹ پزشک و ۱۶ تخصص افزایش نشان یافت.

در اوایل سال ۱۳۹۴ همزمان با طرح تحول نظام سلامت و توجه به برنامه و طرح توسعه کلینیک های ویژه، با تصمیم مسئولین محترم دانشگاه محل کلینیک تغییر و به یک ساختمان شش طبقه ۹ واحدی و یک زیرزمین با زیر بنای تقریبی ۱۴۰ متر مربع واقع در حد فاصل چهار راه طالقانی و هفت تیر کرج انتقال یافت. با توجه به تغییر مدیریت کلینیک و ابلاغ اجراء برنامه وطرح توسعه فعالیت کلینیک و حمایت و پشتیبانی مسئولین محترم دانشگاه تحول اساسی در برنامه‌ها و ساختار کلینیک ویژه ایجاد شد. این تحول در قالب برنامه کوتاه مدت و با توجه به اهداف ایجاد و توسعه فعالیت کلینیک‌های ویژه صورت گرفت. بطوریکه در پایان شش ماه اول سال ۱۳۹۴ افزایش قابل توجهی در تعداد پزشکان، تعداد تخصص‌ها (۶۷ پزشک و۳۰ تخصص)، زیرساخت‌های مورد نیاز برای دست یابی به اهداف طرح توسعه، تعداد مراجعین، تعداد ویزیت پزشکان، میزان درآمد کلینیک ایجاد شد.

 

 

 

 

 

 

 

خدمات

{{row.service_caption}}

توضیحات:

ظرفیت این بازه تکمیل است

{{row.nextSlotLabel}}

ظرفیت تکمیل رزرو نوبت
{{$select.selected.service_caption}}

پزشکان

{{$select.selected.sp_name}}

    {{$select.selected.doc_family}}
    {{$select.selected.sp_name}}

    لیست نظرات

    لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای کلینیک ویژه مرکزی البرز بنویسید.

    برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
    صفحه 13 از 195 (مجموع: 1944 نظر)
    ندا | دکتر جواد زبرجدی - جراحی عمومی | 1405/04/26

    یه سوال داشتم، دوستانی که عمل کردن در کدوم بیمارستان دکتر عملشون کرده؟ راضی بودین واقعا؟

    captcha
    = reload
    سارا | دکتر جواد زبرجدی - جراحی عمومی | 1405/05/15

    سلام، بیمارستان امام علی عمل انجام دادم عمل دکتر خیلی خوبه. من سنگ صفرا در دوران بارداری داشتم 40روز بعد زایمانم عمل کردم.

    captcha
    = reload
    سمیرا | دکتر آزاده زرین کلاه | 1405/04/24

    سلام، واقعا از هر نظر عالی هستن و از اینکه وقت میزارن برای مریض ها ازشون تشکر میکنم ❤.

    captcha
    = reload
    ماهان | دکتر رحیم بدرفام - اعصاب و روان | 1405/04/24

    دکتر فوق العاده ای هستن.

    captcha
    = reload
    منا | دکتر سمیرا عبدالهی - زنان و زایمان | 1405/04/24

    سلام، من بیمارستان سردار سلیمانی زایمان طبیعی داشتم با خانوم دکتر بهترین و خوش اخلاق ترین و خوش رفتار ترین دکتری بود که زایمانم رو انجام داد. همیشه استرس اینو داشتم که موقع زایمان چه دکتری میخواد زایمان منو انجام بده. خوشبختانه از شانس خوبم خانوم دکتر موقع زایمانم شیفتش بود و بهترین خاطره رو برام ساخت. واقعاااا عالیه ❤️❤️❤️😘😘😘.

    captcha
    = reload
    شاپور | دکتر سروش شریفی مقدم - اورولوژی، جراحی کلیه و مجاری ادراری | 1405/04/24

    سلام و عرض ادب آقای دکتر واقعاً انسان متعهد و مهربانی هستند. بهترینها را براشون آرزو دارم.

    captcha
    = reload
    حجت الله | دکتر فاطمه علیزاده | 1405/04/23

    برای کبد چرب میشه رفت پیش شون؟

    captcha
    = reload
    پرستو | دکتر سمیرا عبدالهی - زنان و زایمان | 1405/04/23

    سلام، چطوری میتونم وقت بگیرم؟ لطفا راهنمایی کنید🙏🙏.

    captcha
    = reload
    معصومه | دکتر جواد زبرجدی - جراحی عمومی | 1405/04/23

    سلام، دکتر خیلی خوبی هستن. من ۱ سال ونیم پیش عمل اسلیو کردم. ۱۱۱ کیلو وزنم بود الان ۵۳ کیلو هستم و خیلی احساس خوبی دارم و از دکتر متشکرم.

    captcha
    = reload
    هدی | دکتر جواد زبرجدی - جراحی عمومی | 1405/04/29

    جدی آنقدر وزن کم کردی؟ اندازه وزن یک آدم از وزن خودت برداشتی، معلومه حست خوبه.

    captcha
    = reload
    فاطمه | دکتر علی علی فتاحی | 1405/04/23

    جوش و لک صورت هم درمان می‌کنن؟

    captcha
    = reload
    طاهره | دکتر آروین نجفی - ارتوپدی | 1405/04/23

    عالی هستن.

    captcha
    = reload