بیمارستان مسلمین در سال 1303 وقف و شروع به خدمت رسانی در زمینه درمان نمود.

در اوایل انقلاب اسلامی بیمارستان به سپاه واگذار و از آن پس تحت مدیریت نیروی دریایی سپاه به اقشار جامعه به ویژه نیروهای مسلح خدمات ارائه مینماید. درمانگاه بیمارستان دارای پزشکان متخصص جراحی، ارتوپدی، چشم پزشکی، ارولوژی، زنان و زایمان، گوش و حلق و بینی، مغز و اعصاب، داخلی و گوارش، بیماریهای عفونی و آلرژی و همچنین فوق تخصص های اطفال و نوزادان، غدد، گوارش، قلب و عروق است.

این مرکز درمانی دارای بخش‌های اورژانس، بستری مردان، بستری زنان، بستری اطفال، زایشگاه، رادیولوژی (MRI ،CT Scan ،Sono ،OPG، پوکی استخوان، ماموگرافی) آزمایشگاه، فیزیوتراپی، شنوایی‌سنجی، بینایی‌سنجی، دندانپزشکی و همچنین بخش‌های ویژه CCU ،ICU ،NICU نیز می‌باشد.

{{$select.selected.name}}

پزشکی با این تخصص یافت نشد.

فیلتر تقویم پزشکان


{{$select.selected.doc_family}}
{{$select.selected.name}}

{{row.type_caption}} {{row.node.node_title}}

خدمات:

رزرو


لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای بیمارستان مسلمین بنویسید.

برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
صفحه 9 از 130 (مجموع: 1294 نظر)
محمدامین | دکتر امیر شعبانی مایانی - جراحی مغز و اعصاب | 1404/11/28

آقای دکتر امیر شعبانی مرد شریف و کاربلدی هستن.

captcha
= reload
مریم | اپتومتریست محمد حسینی | 1404/11/25

👍👍تجویز دقیق بود.

captcha
= reload
مریم | دکتر سعید غفوری منش - جراحی عمومی | 1404/11/22

با سلام، عمل کیسه صفرا داشتم. واقعاً تشخیص و درمانشون فوق العاده عالی هست. انشالله که خیر و خوشی براشون باشه.

captcha
= reload
محمود | دکتر سیدحسن میرحسینی - اورولوژی، جراحی کلیه و مجاری ادراری | 1404/11/22

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما دکتر عزیزم. اسوه تواضع و رفتار و تبحر و مهارت در کادر درمان. فوریتی برایم پیش آمد که با توجه به اینکه تا از ۶ صبح تا نزدیک ظهر چند عمل انجام داده بود وقتی به ایشان مراجعه کردم بدون هیچ گونه ناراحتی و کدورتی کارم رو انجام داد و نامه ام رو خارج از وقت برام نوشت. همیشه دعات میکنم سید بزرگوار. سلامت و تندرست باشید.

captcha
= reload
آرین | گفتار درمان مجید خلیلی | 1404/11/21

دکتر با سوادی هستند و اخلاق عالی دارند. علت مراجعه درمان لکنت شدید در بزرگسالی.

captcha
= reload
داریوش | دکتر محمدصادق مسعودی - جراحی مغز و اعصاب | 1404/11/20

سلام، من خانمم دیسک گردن داره چطوری میتونم نوبت بگیرم؟ و دکتر مسعودی را هم میشناسم، کارشون عالیه. افتخار داشتیم داخل بیمارستان ارتش بودن. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. هرجا رفتم به نتیجه نرسیدم.

captcha
= reload
ریحانه | دکتر الهه شفیعیان - زنان و زایمان | 1404/11/19

زایمان قبلیم با ایشون بودم خیلی خوب عملم کردن و الانم تحت نظرشون هستم. اگر پزشکی میخواین که با اخلاق باشه و به حرفاتون گوش کنه و بسیار مهربون باشه حتما به ایشون مراجعه کنید. برعکس پزشکای دیگه که پولکی هستن، ایشون بدون هیچ چشم داشتی براتون هرکاری لازم باشه انجام میدن. در کل عشقن.

captcha
= reload
محمد | دکتر مینا موسایی - زنان و زایمان | 1404/11/19

بهترین دکتر.

captcha
= reload
شایان | دکتر سید امیرحسن موسی نیا - اورولوژی، جراحی کلیه و مجاری ادراری | 1404/11/19

سلام، دکتر با تجربه و بسیار خوش برخورد و عالی هستن. انشاالا خدا براش بهترینارو رقم بزنه.

captcha
= reload
شایان | دکتر محمود کمال زاده - چشم پزشکی | 1404/11/19

سلام، دکتر بسیار عالی هستن. خوش برخورد و با تجربه.

captcha
= reload