بیمارستان امام خمینی اسکو به مساحت ۷۳۹۵ متر در سال ۱۳۳۲ تأسیس و در سال ۱۳۳۵ به بهره‌برداری رسید. این بیمارستان در ابتدا در چهار رشته اصلی (کودکان، زنان، داخلی، جراحی) شروع به فعالیت نمود. ولی بعدها به علت نیاز شهرستان به بعضی از تخصص‌ها، واحدهای درمانی به این بیمارستان اضافه گردید. بطوری‌که در سال ۱۳۸۰ بخش همودیالیز با ۲ دستگاه شروع به فعالیت نمود که در حال حاضر تعداد دستگاه‌های دیالیز به ۱۱ عدد رسیده و کلیه بیماران دیالیزی اسکو و حومه را پوشش می‌دهد. بخش سلامت روان بیمارستان در سال ۱۳۹۴ با ۱۰ تخت و بخش ICU در سال ۱۳۹۵ با ۴ تخت افتتاح گردید.

ساخت ساختمان اورژانس، کلینیک و پلی کلینیک در سال ۱۳۹۴ شروع نموده و در تیرماه سال ۱۳۹۷ به بهره‌برداری خواهد رسید. آزمایشگاه و رادیولوژی بیمارستان به‌صورت شبانه‌روزی فعال بوده و تقریباً ۹۵٪ آزمایش‌ها در این بیمارستان انجام می‌گیرد. اتاق عمل بیمارستان با ۲ اتاق، فعال است. البته ساخت ساختمان جدید اتاق عمل در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ شروع‌شده که در صورت اتمام و افتتاح یکی از اتاق عمل‌های استاندارد استان خواهد بود.

 

 

{{$select.selected.sp_name}}

پزشکی با این تخصص یافت نشد.

فیلتر تقویم پزشکان


{{$select.selected.doc_family}}
{{$select.selected.sp_name}}

{{row.type_caption}} {{row.node.node_title}}

خدمات:

رزرو


لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای بیمارستان امام خمینی بنویسید.

برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
صفحه 2 از 15 (مجموع: 142 نظر)
نادر | دکتر سحر غفاری - مغز و اعصاب | 1402/02/14

واقعن دکتر خیلی خوبیه. کارش حرف نداره

captcha
= reload
محمد | دکتر سحر غفاری - مغز و اعصاب | 1401/12/26

سلام، این دکتر من است، خیلی دکتر خوبیه، اخلاقش خیلی دوس داشنتیه

captcha
= reload
سعید | دکتر فرناز رئوف - گوش، حلق و بینی | 1401/12/07

سلام وقت بخیر هزینه عمل جراحی با بیمه سلامت چقدر میشه؟ عمل لیزریه؟ لوزه ها دوباره برنمی گرده؟ باتشکر

captcha
= reload
فاطمه صغری | دکتر سحر غفاری - مغز و اعصاب | 1401/12/06

واقعا دکتر با تجربه و با حوصله و خوش اخلاق هستند و برای هر مریض وقت می‌گذارند. جای تقدیر و تشکر دارد

captcha
= reload
سیده ندا | دکتر فرناز رئوف - گوش، حلق و بینی | 1401/11/27

دکتر فوق العاده خوش اخلاق و ماهری هستن

captcha
= reload
احمد | دکتر محمد اکبری الوانق - قلب و عروق | 1401/11/11

سلام، دکتر با معرفت و خوش اخلاق مثل ایشون خیلی کمه. واقعا من از ایشون تشکر میکنم. خیلی خیلی دکتر خوبی هستن. امیدوارم دکترهای مثل دکتر اکبری بیشتر باشن.

captcha
= reload
فاطمه | دکتر کمال نصیری پرتوی - چشم پزشکی | 1401/11/04

با سلام، آقای دکتر مادر بنده چشمشون چند وقتی هست که آب سیاه آورده، یک چشمش بیناییش رو کامل از دست داده، چشم دیگه اش هم عمل کردن، دریچه گذاشتن ولی روز به روز دیدش رو از دست میده. جای امیدواری هست بیاریم یک بار هم شما ببینین؟

captcha
= reload
فاطمه | دکتر اکبر مصحفی - بیماری‌های عفونی و گرمسیری | 1401/11/02

بله، دکتر متخصص و ماهریه. من خودم تب مالت داشتم، دارو نوشت خوب شدم

captcha
= reload
فاطمه صغری | دکتر سحر غفاری - مغز و اعصاب | 1401/11/01

واقعا دکتر با تجربه و خوش اخلاق هست

captcha
= reload
اعظم | دکتر بهرام بهرامیان - چشم پزشکی | 1401/10/23

آیا کودکان رو هم ویزیت میکنن؟

captcha
= reload