درباره مرکز
- مراجعین محترم دارای پوشش بیمه ای سلامت همگانی و سایر اقشار نظام ارجاع 1 (کمیته امداد) با توجه به بخشنامه سازمان بیمه سلامت، کلیه بیمه شدگان صندوق سلامت همگانی و سایر اقشار نظام ارجاع 1 (کمیته امداد) الزامیست قبل از اخذ نوبت از مراکز درمانی و بیمارستان های دولتی به پزشک خانواده خود مراجعه نمایند و پس از اخذ کد رهگیری از پزشک خانواده نسبت به رزرو نوبت از سامانه نوبت دهی اقدام نمایند. جهت دریافت اطلاعات پزشک خانواده از کد دستوری #1666 * استفاده نمایید.
- نوبت های جدید از تاریخ ۱۴ ام و ۳۰ ام هر ماه ساعت ۹ صبح قابل دریافت می باشد. در صورت تکمیل ظرفیت از تاریخ های فوق اقدام به اخذ نوبت فرمایید.
پزشکان
پزشکی با این تخصص یافت نشد.
خدمات
{{row.type_caption}} {{row.node.node_title}}
خدمات:
رزرو نوبت
لیست نظرات
لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای بیمارستان شریعتی بنویسید.
عالی هستند؛ بسیار باتجربه اند.
سلام، بدین وسیله از تمامی پرسنل بیمارستان که همگی درجه یک هستند تشکر می کنم. تشکر ویژه ای دارم از جناب آقای دکتر محمد شفیعی؛ ایشان با وجود جوانی، پزشکی بسیار کاربلد، بی نظیر، مهربان و دلسوز هستند که توجه بسیار زیادی به بیمار دارند و به حرف هایش با دقت گوش می دهند. واقعاً نمی دانم چه عنوانی برای ایشان بگذارم؛ «پنجه طلا» هم برای ایشان کم است. در خاتمه، برای همه پرسنل و آقای دکتر آرزوی سلامتی، سربلندی و سرافرازی دارم.
دکتر بسیار عالی، خوش رو و مهربان هستند و برای بچه ها کلی وقت می گذارند؛ خانم دکتر، زندگی تان سرشار از حال خوب باشد.
پیش آقای دکتر عمل ابدومینوپلاستی انجام دادم؛ ایشان بسیار بااخلاق، صبور، باحوصله، خوش برخورد، کاربلد و ماهر هستند. خدا را شکر، بعد از هشت روز حال عمومی ام خوب است. واقعاً از ایشان تشکر می کنم و آرزوی بهترین ها را برایشان دارم؛ به امید موفقیت های روزافزون، امیدوارم خداوند عمر باعزت به ایشان بدهد.
دکتر بسیار خوبی است؛ من از ایشان راضی هستم.
سلام؛ ایشان دکتر بسیار خوبی هستند. خدا خیرشان بدهد و به ایشان سلامتی عطا کند. ران پایم شکسته بود و عمل خوبی انجام شد؛ از ایشان راضی بودم.
سلام و وقت بخیر به دکتر شفیعی عزیز؛ من عمل کیسه صفرا انجام دادم و از عملام راضی هستم. خواستم اینجا از شما تشکر کنم، ممنون از شما.
با سلام، واقعاً دکتر باحوصله و خوش برخوردی هستند و برای مریض وقت کامل می گذارند. خدا خیرشان بدهد.
فقط می توانم بگویم عالی و بینظیر و با عشق و با حوصله هستند.
وقتی پسرم 3 ماهه بود، گفتند قلبش مشکل دارد. او را به بیمارستان کودکان تهران و بیمارستان دی، نزد دکتر مهران پور، بردم و تا دوسالگی اش هزینه های زیادی کردم. در نهایت، او را پیش خانم دکتر بردم. خدا خیرشان بدهد؛ خیالمان را راحت کردند و همه چیز را کامل توضیح دادند. پزشک بسیار خوبی هستند.