بیمارستان فوق تخصصی کودکان علی اصغر تهران

 تلفن: ۰۲۱۲۲۲۲۲۰۴۳

 تهران، بزرگراه آيت الله مدرس، خيابان شهيد وحيد دستگردي (ظفر سابق)

موقعیت روی نقشه

معرفی و تاریخچه بیمارستان: بیمارستان کودکان حضرت علی‌­­اصغر (ع)، در سال ۱۳۴۳ با عنوان «شهرآزاد» راه‌اندازی شد. بیمارستان در زمینی به مساحت ۵۱۳۰ مترمربع و زیربنای ۸۵۰۰ متر مربع احداث شد و مدیریت آن با خانم نیّره شیوا بود که با جذب نیکوکاران، هزینه‌های بیمارستان را تأمین می‌کرد. کم‌کم پزشکان معتبر کشور، جذب بیمارستان شدند. پزشکانی مانند دکتر احمد مشعوف فوق­‌تخصص کلیه کودکان، دکتر شکرالله یوسفی پاتولوژیست، دکتر عباس خالصی جراح کودکان، دکتر‌ هادی سماعی فوق­‌تخصص نوزادان و دکتر پروانه وثوق فوق­‌تخصص خون و سرطان کودکان.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیمارستان به نام حضرت علی­­‌اصغر (ع) تغییر نام یافت و تحت پوشش سازمان منطقه‌ای بهداری استان تهران درآمد و‌ به‌صورت یک بیمارستان دولتی فعالیت خود را ادامه داد. در این سال‌ها، بیمارستان توسط دکتر شکر­الله یوسفی و سپس دکتر امان‌­الله احسانی متخصص کودکان اداره شد.
 در سال ۱۳۶۵، با آغاز فعالیت دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران، تحت پوشش این دانشگاه قرار گرفت و دانشجویان پزشکی، انترن‌ها و دستیاران، برای سپری کردن دوره‌های آموزشی مربوطه به این مرکز معرفی شدند. در سال ۱۳۷۱، در رشته‌های فوق­تخصصی نوزادان، جراحی کودکان، خون و سرطان کودکان، غدد کودکان و کلیه کودکان بخش‌های آموزشی به تربیت دستیاران فوق­تخصصی در این رشته‌ها پرداختند و کمک اساسی به استان‌های مختلف کشور شد، به نحوی که در حال حاضر در اغلب استان‌های کشور    فارغ­­التحصیلان این مرکز به­ عنوان متخصص یا فوق تخصص، مشغول ارائه خدمت هستند.
در سال ۱۳۷۵ بخش‌های گوارش کودکان، اعصاب کودکان، دندان­‌پزشکی کودکان و دیالیز به بخش‌های موجود اضافه شد. تأسیس خوابگاه وسیع دستیاران و انترن‌ها از اقدامات این دوران بود. در سال‌ ۱۳۸۳، دکتر سید جواد نصیری فوق­تخصص جراحی کودکان، ریاست بیمارستان را به عهده گرفتند. در دوران ریاست ایشان بخش‌های  PICUو ‌NICU توسعه یافت و بخش‌ روان­پزشکی آغاز  به ­کار نمود. در این دوره، بنیاد خیریه کامرانی با در اختیار گذاشتن یک طبقه از ساختمان گامانایف، امکان انتقال کلیه درمانگاه‌های فوق ­­تخصصی را به یک محل مناسب و استاندارد فراهم کرد. هم­چنین با تلاشی همگانی، فضاهای فیزیکی اتاق عمل، بخش خون، بخش جراحی و بخش عمومی به­ طور کامل بازسازی و تجهیز شدند.از مهر سال ۱۳۹۲ و چند ماه پس از انتزاع دانشگاه تهران و ایران، ریاست بیمارستان را دکتر الهام طلاچیان بر­عهده گرفته‌اند.
از تیرماه سال ۱۳۹۸ ریاست بیمارستان بر عهده دکتر غلامرضا بیاضیان می‌باشد.

 

 

{{$select.selected.name}}

پزشکی با این تخصص یافت نشد.

فیلتر تقویم پزشکان


{{$select.selected.doc_family}}
{{$select.selected.name}}

{{row.type_caption}} {{row.node.node_title}}

خدمات:

رزرو


لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای بیمارستان فوق تخصصی کودکان علی اصغر بنویسید.

برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
صفحه 28 از 54 (مجموع: 535 نظر)
سید اسماعیل | دکتر الهام بهرنگی - پوست و مو | 1401/11/21

سلام، خانم دکتر من بیماری ویتیلگو دارم. شما متونید به لطف پروردگار به من کمک کنید و من رو درما ن کنید؟

captcha
= reload
سینا | دکتر سمیرا مهرعلیزاده - کودکان | 1401/11/19

بهشون درود می‌فرستم. ایشون بهترین دکترهستن. با صبر و حوصله، با تخصص و با تجربه کاری بسیار بالا

captcha
= reload
امین | دکتر غلامرضا بیاضیان - گوش، حلق و بینی | 1401/11/16

سلام، بیمارستان علی اصغر عمل لوزه سوم انجام میدن؟

captcha
= reload
معصومه | دکتر غلامرضا بیاضیان - گوش، حلق و بینی | 1402/03/13

بله، انجام میدن

captcha
= reload
کیانا | دکتر غلامرضا بیاضیان - گوش، حلق و بینی | 1401/11/14

واقعا دکتر خوش برخورد و عالی هستن، خدا بهشون سلامتی بده🥰

captcha
= reload
مهدیس | دکتر الهام بهرنگی - پوست و مو | 1401/11/13

سلام و خسته نباشید. شما بهترینید

captcha
= reload
مریم | دکتر الهام بهرنگی - پوست و مو | 1401/11/12

با سلام و خسته نباشید به خانم دکتر بهرنگی عزیزم. ایشون فوق العاده خوب و مهربان و آگاه به علمشان هستن و من به شخصه از طبابت ایشان در مورد مشکل پوستی خودم رضایت دارم. ایشون بسیار بسیار عالی هستن از هر لحاظ

captcha
= reload
عاطفه | دکتر غلامرضا بیاضیان - گوش، حلق و بینی | 1401/11/02

سلام، آقای دکتر عمل پولیپ هم انجام میدن؟

captcha
= reload
ماشاالله | دکتر الهام بهرنگی - پوست و مو | 1401/11/02

سلام، استاد خیلی با محبت هستند و اینکه کار بلد و خیلی ماهر در کارشان. به لطف خدا و اهل بیت و زحمات استاد تمام سر کار خانم دکتر بهرنگی، مشکل پوستی پدر ما بر طرف شده و الان هم تحت درمان هستن. موفق و موید و پیروز و سربلند باشید

captcha
= reload
علی اصغر | دکتر علیرضا غزنوی حسین آبادی - ارتوپدی | 1401/11/01

سلام، واقعا دکتر فوق‌العاده است، خدا حفظش کنه. پسر بزرگ ام کلفت پا داشت، خوبش کرد. الان هم پسر کوچکم هم همینطوری بو،د شکر خدا اینم انحراف پاش صاف شده، فعلا مرحله پوشوندن کفش هستیم

captcha
= reload
مهرسام | دکتر غلامرضا بیاضیان - گوش، حلق و بینی | 1401/10/28

با سلام، آقای دکتر بسیار با اخلاق و خوش برخورد هستند و در کار هم حرفه ای. بسیار عالی هستند. ان شالله همیشه سلامت و تندرست باشید

captcha
= reload