بیمارستان فوق تخصصی کودکان علی اصغر تهران

 تلفن: ۰۲۱۲۲۲۲۲۰۴۳

 تهران، بزرگراه آيت الله مدرس، خيابان شهيد وحيد دستگردي (ظفر سابق)

موقعیت روی نقشه

معرفی و تاریخچه بیمارستان: بیمارستان کودکان حضرت علی‌­­اصغر (ع)، در سال ۱۳۴۳ با عنوان «شهرآزاد» راه‌اندازی شد. بیمارستان در زمینی به مساحت ۵۱۳۰ مترمربع و زیربنای ۸۵۰۰ متر مربع احداث شد و مدیریت آن با خانم نیّره شیوا بود که با جذب نیکوکاران، هزینه‌های بیمارستان را تأمین می‌کرد. کم‌کم پزشکان معتبر کشور، جذب بیمارستان شدند. پزشکانی مانند دکتر احمد مشعوف فوق­‌تخصص کلیه کودکان، دکتر شکرالله یوسفی پاتولوژیست، دکتر عباس خالصی جراح کودکان، دکتر‌ هادی سماعی فوق­‌تخصص نوزادان و دکتر پروانه وثوق فوق­‌تخصص خون و سرطان کودکان.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بیمارستان به نام حضرت علی­­‌اصغر (ع) تغییر نام یافت و تحت پوشش سازمان منطقه‌ای بهداری استان تهران درآمد و‌ به‌صورت یک بیمارستان دولتی فعالیت خود را ادامه داد. در این سال‌ها، بیمارستان توسط دکتر شکر­الله یوسفی و سپس دکتر امان‌­الله احسانی متخصص کودکان اداره شد.
 در سال ۱۳۶۵، با آغاز فعالیت دانشگاه‌ علوم پزشکی ایران، تحت پوشش این دانشگاه قرار گرفت و دانشجویان پزشکی، انترن‌ها و دستیاران، برای سپری کردن دوره‌های آموزشی مربوطه به این مرکز معرفی شدند. در سال ۱۳۷۱، در رشته‌های فوق­تخصصی نوزادان، جراحی کودکان، خون و سرطان کودکان، غدد کودکان و کلیه کودکان بخش‌های آموزشی به تربیت دستیاران فوق­تخصصی در این رشته‌ها پرداختند و کمک اساسی به استان‌های مختلف کشور شد، به نحوی که در حال حاضر در اغلب استان‌های کشور    فارغ­­التحصیلان این مرکز به­ عنوان متخصص یا فوق تخصص، مشغول ارائه خدمت هستند.
در سال ۱۳۷۵ بخش‌های گوارش کودکان، اعصاب کودکان، دندان­‌پزشکی کودکان و دیالیز به بخش‌های موجود اضافه شد. تأسیس خوابگاه وسیع دستیاران و انترن‌ها از اقدامات این دوران بود. در سال‌ ۱۳۸۳، دکتر سید جواد نصیری فوق­تخصص جراحی کودکان، ریاست بیمارستان را به عهده گرفتند. در دوران ریاست ایشان بخش‌های  PICUو ‌NICU توسعه یافت و بخش‌ روان­پزشکی آغاز  به ­کار نمود. در این دوره، بنیاد خیریه کامرانی با در اختیار گذاشتن یک طبقه از ساختمان گامانایف، امکان انتقال کلیه درمانگاه‌های فوق ­­تخصصی را به یک محل مناسب و استاندارد فراهم کرد. هم­چنین با تلاشی همگانی، فضاهای فیزیکی اتاق عمل، بخش خون، بخش جراحی و بخش عمومی به­ طور کامل بازسازی و تجهیز شدند.از مهر سال ۱۳۹۲ و چند ماه پس از انتزاع دانشگاه تهران و ایران، ریاست بیمارستان را دکتر الهام طلاچیان بر­عهده گرفته‌اند.
از تیرماه سال ۱۳۹۸ ریاست بیمارستان بر عهده دکتر غلامرضا بیاضیان می‌باشد.

 

 

{{$select.selected.name}}

پزشکی با این تخصص یافت نشد.

فیلتر تقویم پزشکان


{{$select.selected.doc_family}}
{{$select.selected.name}}

{{row.type_caption}} {{row.node.node_title}}

خدمات:

رزرو


لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای بیمارستان فوق تخصصی کودکان علی اصغر بنویسید.

برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
صفحه 3 از 54 (مجموع: 535 نظر)
پارسا | دکتر مهدی وفادار - کودکان | 1404/12/27

سلام دکتر، خسته نباشید. پسرم از بیماران خودتون هست. زیر پاهاش خیلی داغ میشه، ممنون میشم راهنماییم کنید.

captcha
= reload
اهورا | دکتر نسرین حسینی نژاد - کودکان | 1404/12/21

سلام، شنبه دکتر هستن؟

captcha
= reload
سامیار | دکتر داود امیرکاشانی - کودکان | 1404/12/14

سلام، بزرگواران از آقای دکتر چطوری میتونم وقت بگیرم؟

captcha
= reload
سیده سلنا | دکتر پگاه فروغی مبارکه - گوش، حلق و بینی | 1404/11/20

سلام. خانم دکتر فروغی واقعا خوش برخورد و باحوصله و مهربان هستن با بچه ها. عمل لوزه دخترم رو خیلی خوب انجام دادن. تشخیص بسیار عالی دارن. دکترهای دیگه برای شنوایی دخترم میخواستن گوش هم عمل کنن، ایشون گفتن نیازی نیست. خدا سلامتی بده بهشون.

captcha
= reload
علی | دکتر داود امیرکاشانی - کودکان | 1404/11/19

عالی

captcha
= reload
شهزاد | دکتر سمیرا مهرعلیزاده - کودکان | 1404/11/15

ایشان دکتر محترم و خوش برخوردی هستند و بسیار کاربلد و با حوصله. ممنونم بابت زحماتی که متحمل شدید خانم دکتر.

captcha
= reload
محمد | دکتر داود امیرکاشانی - کودکان | 1404/11/07

عالی

captcha
= reload
توحید | دکتر داود امیرکاشانی - کودکان | 1404/11/03

عالی.

captcha
= reload
مهراد | دکتر مهدیه صالحی - اعصاب و روان | 1404/10/30

جلسه اول رفتم، بنظرم فوق العاده دکتر با حوصله و دلسوزی هستند. انشالله روند درمان خوب پیش بره.

captcha
= reload
زینب | دکتر نکیسا هومن - کودکان | 1404/10/28

یکی از بهترین دکترهای ایران. خدا خیرش بده. مریضی بچه من را تشخیص داد.

captcha
= reload