بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر تبریز

 تلفن: ۰۴۱۳۱۵۹۵۰۵۰

 آذربایجان شرقی، تبریز، شهرک خاوران، جاده زرنق

موقعیت روی نقشه

معرفی مرکز:
در طی دو دهه گذشته تغییرات قابل توجهی از نظر خدمات سلامت در بیمارستان کودکان به جهت اضافه شدن تقریبا تمام فوق تخصص های داخلی کودکان به این بیمارستان ، اتفاق افتاده است که منجر به ارتقاء کیفیت و تنوع خدمات آموزشی ، درمانی و پژوهشی در عرصه سلامت کودکان شده است.متاسفانه فضای فیزیکی و تجهیزات فعلی بیمارستان کودکان بستر مناسبی برای گسترش این خدمات نمی باشد.اگرچه در چند سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تبریز با کمک شهرداری تبریز ساختمان جدیدی در محوطه بیمارستان احداث و در اختیار بیمارستان قرار گرفت و درمانگاه های ، اورژانس و بخش انکولوژی ، فضای نسبتا قابل قبولی پیدا کرد ولی نیازهای فضای فیزیکی و تجهیزات مربوط به سایر بخش ها بطور کامل مرتفع نگردید.
حدود هفت سال قبل آقای حاج کریم مردانی آذری ، خیر محترم استان در طی بازدیدی که از بیمارستان کودکان به عمل آوردند ، از نزدیک تراکم بستری ها در بخش ها را مشاهده کردند و مصمم به ساخت یک بیمارستان جامع برای کودکان شدند.تفاهم نامه ای در سال 1392 بین خیر محترم ، ریاست دانشگاه ، وزیر محترم وقت جناب آقای دکتر هاشمی ، استاندار محترم وقت جناب آقای دکتر جبارزاده و آقای نیری رئیس مجمع خیرین وزارت بهداشت برای ساخت بیمارستان 400 تخت خوابی کودکان امضاء شد. در تفاهم نامه منعقد شده ساخت بنا برعهده خیر محترم و تجهیز آن برعهده دانشگاه قید شده است. در طی ساخت مرکز با توجه به ضرورت جامعیت بیمارستان خیر محترم با افزایش تخت های بیمارستانی از 400 به بیش از 600 تخت موافقت نمودند.
با مساعدت شهردار محترم زمینی به مساحت 5/9 هکتار در شهرک خاوران در اختیار خیر محترم قرار گرفت .زیر بنای مسقف این بیمارستان بیش از 50 هزار متر مربع بوده و بزرگترین و جامع ترین بیمارستان کودکان در کشور و شاید در منطقه می باشد.ساخت این بیمارستان در حال اتمام بوده و با پیشرفت بیش از 95 درصد امید است تا پایان سال 1399 به بهره برداری برسد.
 
از مزیت های مکان در نظر گرفته شده می توان به موارد زیر اشاره نمود
-حجم ترافیکی کمتر در مقایسه با هسته مرکزی شهر
- سهولت دسترسی از کلیه نقاط شهری به واسطه محورهای مواصلاتی اتوبان پاسداران و اتوبان شهید کسائی و احداث ایستگاه قطار بین شهری و قطار داخل شهری در نزدیکی بیمارستان مردانی آذری
- آلودگی کمتر هوا در این ناحیه
- متراژ بسیار قابل قبول زمین در نظر گرفته شده که قابلیت توسعه در آینده را فراهم می کند.
ویژگی های بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذری
1: جامعیت خدمات ارائه شده به بیماران : در حال حاضر در بیمارستان کودکان تبریز همه خدمات بصورت متمرکز در یک بیمارستان ارائه نمی شود و هر روزه تعداد زیادی از خدمات مشاوره ای و خدمات تشخیصی مانند MRI برای بیمارستان ها و مراکز دیگر ارسال می گردد که این موضوع علاوه بر خطرات رفت و آمدی برای بیماران و کادر درمانی ، باعث افزایش هزینه ارائه خدمات می شود.در بیمارستان جدید درحال ساخت تمامی رشته های تخصصی و فوق تخصصی و تمامی خدمات تشخیصی و درمانی و توانبخشی بصورت متمرکز انجام خواهد شد.
2: با توجه به حساسیت بالای خیر محترم در انتخاب مصالح و نظارت مستمر و مداوم ، بیمارستان با استاندارد ساخت بسیار بالا احداث شده است.
3: وجود بخش نوجوانان در بیمارستان، با توجه به مشکلات عدیده ای که برای این بیماران در بخش های کودکان و بزرگسالان بوجود می آید در نوع خود کم نظیر است.
4:احداث ساختمان "همراه سرا " برای همراهان بیماران به همت خیر محترم که برای خانواده بیمارانی که نیاز به بستری طولانی مدت دارند بصورت رایگان ارائه خواهد شد.
5- با توجه به نیت خیر محترم هیچ کودک و نوجوانی در این بیمارستان به جهت مشکلات مالی از دریافت خدمات محروم نخواهد شد.
6- اداره این مرکز به صورت هیات امنائی خواهد بود.
بخش هایی که در این بیمارستان ساخته و در حال تجهیز می باشد شامل : نوزادان - عفونی – روانپزشکی – هماتولوژی – انکولوژی – اعصاب – روماتولوژی – ایمونولوژی – ریه – غدد – کلیه – گوارش – جراحی گوش ، حلق و بینی – جراحی قلب – جراحی عمومی اطفال – جراحی مغز – اورتوپدی – جراحی چشم – پوست و سوختگی – پیوند مغز و استخوان – کاشت حلزون – شیمی درمانی – هموفیلی – تالاسمی – بخش های مراقبت ویژه شامل ICU سوختگی ، ICU جراحی ، ICU داخلی ، ICU جراحی قلب ، NICU ، PICU می باشد. اورژانس بیمارستان مستقل بوده و دارای ورودی جدا ، شامل 84 تخت با اتاق عمل ، بخش تصویر برداری و آزمایشگاه است.

 

 

{{$select.selected.sp_name}}

پزشکی با این تخصص یافت نشد.

فیلتر تقویم پزشکان


{{$select.selected.doc_family}}
{{$select.selected.sp_name}}

{{row.type_caption}} {{row.node.node_title}}

خدمات:

رزرو


لطفا نظرات و پیشنهادات خود را برای بیمارستان کودکان زهرا مردانی آذر بنویسید.

برای ثبت نظر به حساب کاربری خود وارد شوید.
صفحه 93 از 119 (مجموع: 1182 نظر)
محمد | دکتر فهیمه کاظمی راشد - اورولوژی، جراحی کلیه و مجاری ادراری | 1398/06/29

یک ماه قبل ازسررسیدنوبت یعنی کی میشه؟؟؟میشه راهنمایی کنین

captcha
= reload
آیهان | دکتر محمد برزگر - کودکان | 1398/06/27

خدا عمرشون بده عالی

captcha
= reload
غفار | دکتر عباسعلی حسین پورفیضی - کودکان | 1398/06/25

چرا پزشکان خون ویزیت ندارند

captcha
= reload
ایناز | دکتر عظیم رضامند - کودکان | 1398/06/25

با عرض سلام و خسته نباشید سوالی داشتم ازتون اونم اینه که منظورتون از اینکه رزرو نیس یعنی چی؟

captcha
= reload
جلیل | دکتر سیامک شیوا - کودکان | 1398/06/18

ویزیت دکتر سیامک شیوا چه روزهایی هستند؟

captcha
= reload
سحر | دکتر ساناز نوروزی - اعصاب و روان | 1398/06/17

سلام من دوسال هست دخترم رو خانم دکتر ویزیت میکنه الان از عید نتونستم شماره بگیریم داروهاش هم قطع شده الان چیکار کنم

captcha
= reload
محمدرضا | دکتر ساناز نوروزی - اعصاب و روان | 1398/09/03

سلام ...برای ویزیت خانم دکتر نوروزی باید از روش زیر استفاده کنین. برای شیفت صبح روزهای دوشنبه باید یک هفته قبل..... از سیستم شفا داک گزینه بیمارستان رازی را شب یکشنبه ساعت 12 (شب) به بعد انتخاب کرده ونسبت به رزرو اقدام نمایید. برای شیفت عصر روزهای سه شنبه باید یک هفته قبل..... از سیستم شفا داک گزینه کلینیک امام خمینی را شب دوشنبه ساعت 12 (شب) به بعد انتخاب کرده ونسبت به رزرو اقدام نمایید. لازم به ذکر است شیفت صبح در اختیار مدیریت بیمارستان رازی و شیفت عصر مربوط به کلینیک امام خمینی(ره) زیر نظر کلینیک شیخ الرئیس می باشد. خانم دکتر روزهای یکشنبه در کلینیک اسد آبادی حضور دارند

captcha
= reload
غزل | دکتر لیلا محبوبی - کودکان | 1398/06/15

خانم دکتر محبوبی واقعا دکتر خوب و با وجدانی بود که متاسفانه بیمارستان کودکان و دانشگاه پزشکی قدردان زحمات ایشون نبودن واقعا متاسفم

captcha
= reload
ثمین | دکتر ساناز نوروزی - اعصاب و روان | 1398/06/13

با سلام استدعا دارم جهت رفاه حال مریضان ، آنها رو راهنمائی بفرمائید اینکه یک نفر رو گذاشتین فقط میگه برو اینترنتی ویزیت بگیر ولی اینطرف جلوش رو مسدود کردین فقط منتقدان شما رو زیاد میکنه آیا کسی هست که صدای این مریضان رو بشنوه؟ آیا کسی هست جوابگوی مردم باشه ؟ چرا باید قبل اینکه زیر ساخت ویزیت دادن به طریق اینترنتی رو درست نکردین دارین اینترنتی ویزیت میدین ؟ هر وقت میخام بلیط تهیه کنم موفق نشدم . چرا ؟

captcha
= reload
جواد | دکتر ساناز نوروزی - اعصاب و روان | 1401/12/17

ساغول

captcha
= reload
یوسف | دکتر مهرنوش موسوی اقدس - گوش، حلق و بینی | 1398/06/12

ببخشید مطب دارن ایشون اگه هست ممنون میشم ادرس بدین

captcha
= reload
حسنیه | دکتر مهرنوش موسوی اقدس - گوش، حلق و بینی | 1398/07/15

کلینیک شیخ الرییس مطب داارن

captcha
= reload
آتیلا | دکتر فهیمه کاظمی راشد - اورولوژی، جراحی کلیه و مجاری ادراری | 1398/06/12

سلام ببخشین کسی میدونه خانم دکتر راشد چه روزایی مطب هستنندیا شماره مطب روکسی داره

captcha
= reload
محمد | دکتر فهیمه کاظمی راشد - اورولوژی، جراحی کلیه و مجاری ادراری | 1398/08/26

یکشنبه و سه شنبه هر هفته

captcha
= reload